ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ
ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Προφίλ

Η MODERN GAS Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2004 και στελεχώνεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων αποτελούμενη από επιστημονικό και ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Η εταιρία προσφέρει σύγχρονες, τεχνικά άρτιες εγκαταστάσεις, θέρμανσης, κλιματισμού, φυσικού αερίου και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Το 2009 η εταιρία αριθμεί 6 συνεργεία στο δυναμικό της και πάνω από 3,000 εγκαταστάσεις στον ενεργητικό της που περιλαμβάνουν:

  • Εγκαταστάσεις οικιακών και επαγγελματικών λύσεων για θέρμανση (κεντρική και αυτόνομη), ψύξη, και μαγείρεμα.
  • Παροχές φυσικού αερίου – σύνδεση οικιακών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων με το δίκτυο ΕΠΑ Αττικής (υπεργολαβικά).
  • Τμήματα του δικτύου φυσικού αερίου στην ευρήτερη περιοχή της Αττικής (υπεργολαβικά).
Την MODERN GAS εμπιστεύθηκαν επιχειρήσεις όπως: Babis Vovos, Cafe Restaurant Neon (Ομόνοια), Cafe Politia (Περιστέρι), Zio Pepe (Καλιθέα, Περιστέρι), El bandoneon (Μεταξουργείο), Leroy Merlin (AIA), ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ καθώς και εκκατοντάδες άλλοι ιδιώτες και επαγγελματίες.

Η MODERN GAS δραστηριοποιείται σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα σε συνεργασία με τεχνικές εταιρίες όπως οι: J&P Αβαξ, Γαντζούλας ΑΤΕΕ, Φιλιπάκος & Πατσαρίκας Κατασκευαστική, N.G.P. BUREAU και ΠΙΤΣΟΣ Κατασκευαστική.

Τηλεφωνήστε στο 210-5151076 για να σας επισκεφθεί στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ ένας από τους μηχανικούς της MODERN GAS και να λάβετε μία ολοκληρωμένη οικονομική προσφορά απόλυτα προσαρμοσμένη στις δίκες σας ανάγκες.

Ευκαιρίες καριέρας

Η MODERN GAS ενδιαφέρεται πάντα για ανθρώπους με ενθουσιασμό, όρεξη και νέες ιδέες.

Εάν θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της ομάδας μας στείλε ένα πρόσφατο βιογραφικό αναφέροντας το είδος εργασίας που θα σε ενδιέφερε (μηχανικός, τεχνικός, πωλήσεις, γραμματιακή υποστήριξη) στο info@moderngas.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μόλις παρουσιαστεί ευκαιρία συνεργασίας.

Σημείωση: Η εταιρία διατηρεί στο αρχείο της για διάστημα 12 μηνών τα βιογραφικά που της αποστέλονται. Τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα χρησιμοποιούνται αυστηρά και μόνο για την επιλογή υποψήφιων συνεργατών και δεν κοινοποιούνται.